06:00 - روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران؛
بابک مؤمنی
ساری، بلوار آزادی، جنب پارک آفتاب،ساختمان شماره یک (ساختمان شهید احمد امین طبرسی)
روزهای ملاقات حضوری : ساعت 9 صبح تا 12 ظهر سه شنبه هر هفته با تعیین وقت قبلی
ایمیل :
babak1172@gmail.com
06:00 - روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران؛
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، این استان بهعنوان قطب تولید گوشت سفید کشور، در سالهای اخیر شاهد تحولات چشمگیری در این حوزه بوده است. در دولت سیزدهم، با تلاش و برنامهریزیهای جهاد کشاورزی و همراهی مرغداران و زنجیره تولید، شاهد جهش ۲۰ درصدی در تولید گوشت سفید در این استان هستیم.
اعطای تسهیلات، یارانه و نهادههای دامی به مرغداران، احداث و نوسازی مرغداریها، کشتارگاهها و واحدهای تبدیلی، آموزش مرغداران و استفاده از روشهای نوین پرورش مرغ و... از عوامل این موفقیت بوده است.
جهش تولید گوشت سفید در مازندران از 279 هزار و 225 تن در دولت قبل به 336 هزار تن در دولت مردمی سیزدهم، فواید متعددی برای استان و کشور به همراه داشته که از آن جمله میتوان به؛ تأمین نیاز داخلی و کاهش وابستگی به واردات، رونق صنعت مرغداری و ایجاد اشتغال در بخشهای مختلف این صنعت ازجمله مرغداریها، کشتارگاهها و واحدهای تبدیلی، افزایش تولید و صادرات گوشت سفید و رونق اقتصادی استان و کشور اشاره کرد.
جهاد کشاورزی مازندران با تعهد به ادامه این روند، در تلاش است تا در سالهای آینده شاهد جهشهای بیشتری در تولید گوشت سفید در استان باشد.
دی 1403 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||||
دیدگاه خود را بیان کن