تولید 1700 تنی سیر در جویبار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، غلامرضا سعیدی با اشاره به آغاز برداشت سیر در 220 هکتار از مزارع شهرستان جویبار، گفت: این محصول در اراضی خشکه زاری و شالیزاری بعنوان کشت دوم، کشت شد.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار ادامه داد: با توجه به ارزش اقتصادی به ویژه ارزش دارویی و خواص آن، می توان این گیاه را به سادگی در محیط های کوچک مانند باغچه کشت کرد.


وی گفت: پیش بینی می شود امسال با میانگین عملکرد 8 تن در هکتار، یک هزار و 760 تن سیر در این شهرستان تولید شود.

چاپ محتويات